Wie zijn wij

 

 

 Ik wil het koor aan u voorstellen, wie wij zijn en wat wij doen. Zoals de naam al doet vermoeden is het een christelijk, gemengd koor,  maar geen kerkkoor. Dit betekent, dat we niet alleen geestelijke, maar ook wereldse liederen zingen.

Wij geven als koor ieder jaar een uitvoering, wat inhoudt een gevarieerd zangprogramma met een luchtige aanvulling in de vorm van toneel of revue.

Eenmaal in de vijf jaar geven wij een concert in de "Dorpskerk". Ook hier laten we horen wat het koor zangtechnisch kan.
Verder werken wij regelmatig mee aan erediensten, zangersavonden, lente/kerstconcerten en andere evenementen.
Maar het koor doet meer dan alleen zingen, enkele voorbeelden hiervan zijn:

Fietstocht aan het einde van ieder zangseizoen met aansluitend een gezellige avond,   waarbij natuurlijk het hapje en drankje niet mogen ontbreken.
* Oliebollen-actie: de oliebollen worden door eigen leden gebakken, ingepakt en verkocht.
* Elk jaar organiseert de feestcommissie een feestavond of een dagje uit.
* Ledenvergadering: hier kan iedereen zijn hart luchten.
Zoals u kunt lezen zijn wij een actieve vereniging, met veel activiteiten en dit alles doen wij met veel plezier.

Van zingen word je blij en als je dit samen kunt doen geeft het nog meer vreugde. Je ontsnapt even uit de dagelijkse sleur en het geeft je een stukje ontspanning.

We willen u dan ook graag, geheel vrijblijvend, uitnodigen voor het bijwonen van een repetitieavond, elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis te Voorst.

Voorzitter

 

Vergeet niet dat deze pagina de beste plek is om reclame te maken. Schrijf daarom een overtuigende tekst die duidelijk maakt van welke voordelen klanten kunnen profiteren.

 

 

 

Configureer deze downloadwidget

 

 

 

Zingt den Heer

Christelijke gemengde zangvereniging te Voorst